مشاوره حقوقی رایگان - لوایح پرونده تشکیل شده در مرکز داوری اتاق تعاون

با سلام و عرض احترام پرونده به طرفیت شرکت تعاونی مسکن یک دستگاه اجرایی در مرکز داوری اتاق تعاون تشکیل شده است. در طول رسیدگی پرونده خواهان، لوایح متعددی جهت تکمیل دادخواست اولیه ارائه و ثبت می نماید. سوال اینست که آیا مرکز داوری یا مسئول دفتر که وظیفه ثبت لوایح را بعهده دارد تصویری از لوایح خواهان را بصورت رسمی یا غیر رسمی در اختیار خوانده قرار میدهد یا اینکه کلا اجازه چنین کاری را ندارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
لوایح باید در اختیار طرف مقابل قرار بگیرد تا بتواند دفاع کند