مشاوره حقوقی رایگان - استخدام ارتش در صورت پرانتزی بودن پا

سلام. من در نیرو هوایی ارتش ثبت نام کردم. میخواستم ببینم پا های من پرانتزی هست و چهار تا از دندان های من خراب هست. آیا در معاینات پزشکی قبول میشوم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع مئتوانید هم از مشاوره حقوقی سایت استفاده نمائید و هم به شماره 09393050039 با واتساپ پیام دهید هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان است.