مشاوره حقوقی رایگان - استخدام

سلام بنده استخدام 7 سال پیش رسمی ارتش هستم . پاهای بنده پرانتزی هستن و در قوانین استخدام نظامیان .. شخص با پای پرانتزی نباید اصلا استخدام شود.
حال با توجه به اینکه درد پاهای بنده اذیت کننده شده، میتوانم از ارتش بابت استخدام شکایت کنم؟ ایا راهی برای پیگیری هستش؟
پای پرانتزی مشکل مادرزادی هستش و حین خدمت بوجود نیامده.
ممنونم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می بایست در این خصوص از ارگان مربوطه سوال فرمایید.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

اصولا امکان‌پذیر نیست برای راهنمایی و مشاوره بهتر و بررسی تمام موضوعات در صورت تمایل طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید.ژیلاقهرمانی

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر امکان شکایت نیست بلکه می تواند تقاضای بازخریدی و یا بازنشستگی پیش از موعد را به نمایید تا در کمیسیون خاص وضعیت جسمی شما بررسی شود