مشاوره حقوقی رایگان - استخدام در سپاه در صورت پرانتزی بودن پا

با سلام و خسته نباشید. من به خاطر 3.5 الی 4 سانت پای پرانتزی در درجه داری نیرو انتظامی رد شدم. آیا میتوانم در سپاه یا ارتش ثبت نام کنم؟ راه آن چیست؟

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
در هرصورت باید شرایط جسمی مربوط در آیین ها و قوانین استخدامی هریک از ارگان ها را داشته باشید.
بهتر است با پزشک مربوطه مشورت نمایید.