مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمتی در سربازی

با سلام و درود محضر شما. بنده در دوره آموزشی خدمت سربازی در سپاه دچار حادثه و آسیب دیدگی پا شدم و معلول حین خدمتی اعلام شدم که هیچ ارزشی نداره و حتی مانع شده که در جایی استخدام شوم آیا امکان داره چون حادثه در دوره آموزشی بوده و میگن مثل مناطق جنگی هست درخواست جانبازی بدم؟؟؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

ضمن تشکر فراوان محضر حضرتعالی ،حال برای دریافت مستمری باید کجا اقدام کنم؟چون برای بنده فقط غرامت تعیین کردن وارجاع دادن بیمه که مبلغ آن خیلی ناچیز میباشد لطفا راهنمایی فرمایید