مشاوره حقوقی رایگان - چک

با سلام 3 سال پیش با خانمم اختلاف داشتم و به اصرار وی مبنی بر اینکه یک فقره چک به مبلغ 500 میلیون تومان به من بده نگهدارم تا به دعوا خاتمه دهم ناچاراً آن چک را به او تحویل دادم و با گذشت 3 سال و به علت مشکلات زیاد زندگی این مورد را کلاً فراموش کردم نهایتاً چند ماه پیش از هم طلاق گرفتیم و بعد از گذشت مدتی از من بابت چک بی محل شکایت نموده و من هم هیچ شاهدی مبنی بر امانی بودن چک ندارم لطفا مرا راهنمایی فرمایید ضمنا آیا میشود با توجه به اینکه هیچ رابطه مالی و تجاری بین ما نبوده به وسیله استشهاد گرفتن از فامیل و دوستان مبنی بر نداشتن بدهی به آن خانم کاری در دادگاه پیش برد و در این موارد معمولا رویه قضایی چیست و چه حکمی صادر میشود با تشکر از شما خداوند خیرتان دهد.

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

صرف صدور چک از طرف شما بدهکاری شما را ثابت می کند مگر با دلایل قوی و محکمه پسند شما بتوانید خلاف امر را ثابت بفرمائید و اگر شاهد یا قراردادی نداشته باشید محکوم خواهیدشد