مشاوره حقوقی رایگان - تامین دلیل

با سلام
بنده در تاریخ 97/9/9 تصادفی داشتم که مقصر حادثه راننده مقابل بوده است. مالک ماشین خانم بنده میباشد و اینجانب نسبت به ارائه تامین دلیل به نام خودم اقدام کرده ام. امداد خودرو جهت استفاده بنده از کارت طلایی و به دلیل اینکه خسارت وارده بیشتر از سقف تعهدات بیمه شخص ثالث بوده است درخواست تامین دلیل و ... نموده است. حال پس از ارسال مدارک میگویند که تامین دلیل می بایست حتما به نام مالک خودرو صادر شده باشد.
با توجه به اینکه در زمان حادثه خانم بنده در شهر دیگری و با فاصله مکانی حدودا 1000 کیلومتری بوده است بنده و به نام خودم درخواست تامین دلیل کرده ام.
ولی درخواست خسارت و افت ماشین به نام خانم بنده که مالک میباشد تنظیم شده است و کارشناس هم به صراحت به شماره شاستی و موتور ماشین اشاره کرده است.
سوال بنده این است آیا حتما میبایست تامین دلیل و درخواست توسط مالک ماشین ک خانم بنده میباشند تنظیم میشده است؟