مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث

با سلام بنده دو برادر و یک خواهر هستیم پدرمون که خیلی سال پیش فوت کرده الان دوماه پیش مادرمونم فوت کرده الان من میخوام حق سهم ارثمو به نامزدم یا خواهرم ببخشم آیا میشه ببخشم خودم راضی هستم و اصلا هیچ مشکلی ندارم با این موضوع اگه راهنمایی کنید ممنون میشم؟؟؟
الانم کار انحصار وراثت رو دارم انجام میدم...
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام شما اگرمحجور نباشید اختیارتصرف وهرگونه نقل انتقال درسهم الارث خود دارید