مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دلیل فحاشی

ببخشید از من حدودا چند ماه پیش یه خانوم بابت فحاشی و تهدید تو اینستاگرام ازم شکایت کرده
و بعد از مدتی برام پیام اومده که رای دادگاه صادر شده و جریمم و زده دوتا شیش میلیون تومن و 74ضربه شلاق
من باید چجوری پیگیری کنم بابت حکم داد گاه، درصورتی که اون خانوم هم اصلا شکایتشو پیگیری نکرد تا مختومه بشه
ولی باز برا من به طور غیابی حکم دادن
ممنونم میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر در مهلت واخواهی و تجدیدنطر هستید از رای صادره واخواهی و یا تجدیدنظر نمایید و ضمن تقدیم لایحه به استناد جهات تعلیق و تخفیف جرم تقاضای تعلیق و تخفیف مجازات نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
اگه می تونید رضایت محضری از شاکی بگیرید و تجدیدنظرخواهی هم بکنید انشااله رای نقض میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به غیابی بودن رای میتوانید واخواهی واعتراض نمایید ودلایل خودرا در جلسه رسیدگی ارائه کنید