مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از خودرو

ضمن سلام و عرض ادب خدمت شما. عرض به حضورتان حدود چند ماه پیش یکی از همکاران موضوعی مطرح کرد که می تواند از طریق یک اپلیکیشن 75% رقم خلافی خودرو را پرداخت کند و فقط کافیست شماه قبض و شناسه بهش بدهیم تا پرداخت نماید. من هم با توجه به اینکه سن پدرم بالاست و تامین هزینه های زندگی سخت و از طرفی دیدم با پرداخت 157500 تومان به جای 210000 تومان خلافیش پرداخت می شود بنابراین این کار را انجام دادیم و بعد از 72 ساعت که از طریق پلیس + 10 استعلام گرفتیم دیدم خلافی صفر شده است. حال بعد از گذشت 2 ماه شخصی که مدعی بود از آگاهی یزد تماس گرفته مدعی نحوه چگونگی پرداخت هزینه خلافی شد که من نیز کامل توضیح دادم و ایشان گفت که باید طرفت را به طور کامل نفر اصلی را معرفی کنی و گفت چند روز دیگه تماس می گیرم که بعد از 3 روز مجدد پی گیر شد و من هم گفتم نفر مشخص است که گفت باید نفر اصلی را معرفی کنی که من هم از همه جا بی خبر و بی اطلاع بودنم را اعلام کردم و در ادامه با بد صحبت کردن نفر مقابل اعلام کردم هر کاری دوست داری بکن ... حالا بعد از چند هفته استعلام گرفتم و دیدم ماشین شکایت دارد و دستور توقیف. حالا مانده ام باید چه کار کنم و چگونه پی گیری کنم به خاطر 52500 تومان به این مشکل خوردم. می خواستم راهنمایی بگیرم ببینم اصلاً من کجای ماجرا هستم و چکار باید کنم تا پدرم به مشکل نخورد.

پاسخ ها :

لیلا گلستانی پور

سرکار خانم لیلا گلستانی پور :

با مراجعه به شعبه صادر کننده دستور توقیف از علت توقیف جویا شوید