مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

به نام خدای عزیز
سلام و عرض ادب
16 ساله که ازدواج کردم که ماحصل اون، 3 فرزند پسر هست . 10 ماه پیش درگیری بین بنده و همسرم رخ داد. ایشون از چاقو استفاده کرد و شرایط بگونه ای بود که من انگشت شصت ایشون رو گاز گرفتم. بعد از مدتی به نیروی انتظامی جهت رسیدگی به پرونده مراجعه کردیم. ضمن اینکه ایشون بسیار بددهان، فحاشی و... هستند. بنده به خاطر 3 فرزندم حاضر شدم در قبال کاری که انجام ندادم یعنی فحاشی و ... تعهد بدم و خانمم حاضر به تعهد نشد. و پرونده ترک تعقیب خورد. باز دوباره خانمم پرونده رو به جریان انداخته و منزل رو بدون هیچ دلیلی یک ماهه ترک و ادعای نفقه دو ساله رو کرده و ادعا کرده بنده او رو با چاقو تهدید و بدون چادر و روسری از منزل بیرون کردم . شاهدین عدم صدق ادعای همسرم فرزندان 6,9 و 14 ساله ام هستند. میتونید بنده رو در این زمینه یاری کنید.

پاسخ ها :

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام
در خصوص شکایت علیه شما همانگونه که اشاره داشتید از اظهارات فرزندان به عنوان تنها شهود یا مطلع در دادسرا استفاده نمایید چنانچه قرار منع تعقیب شما صادر و قطعیت یافت می بایست به استناد رای صادره علیه زوجه دادخواست الزام به تمکین به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید