مشاوره حقوقی رایگان - طلاهای هدیه عقد

سلام میخواستم بدونم همسر من فسخ نکاح کرد و من بدون دریافت مهریه از ایشون جدا شدم و حالا همسرم میخواد از من شکایت کنه و طلاهای که سر سفره عقد بهم دادن ازم بگیرن و من به دلیل بیماری تومور مغزی که داشتم فروختم طلاهام و خرج درمانم کردم و میخواستم بدونم شوهرم میتونه با فاکتور طلا که پیشش داره از من شکایت کنه و درخواست طلاها را بکنه

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام
مستند به ماده ماده 1037 قانون مدنی- «هر یک از نامزدها می تواند در صورت بهم خوردن وصلت منظور هدایائی را که بطرف دیگر یا ابوین او برای وصلت منظور داده است مطالبه کند. اگرعین هدایا موجود نباشد مستحق قیمت هدایائی خواهد بودکه عادتا نگاه داشته می شود مگر اینکه هدایا بدون تقصیر طرف دیگر تلف شده باشد».