مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه به حساب مسدود شده

با سلام. من ... هستم و امروز مبلغ 2.500.000 تومن پول را به حسابی که مسدود شده واریز کردم و حساب مسدود شده برای خدمت سربازی من بوده است که در آخر خدمت سربازی گفتند حسابت رو مسدود کن و من به اشتباه پول رو به اون کارت واریز کردم. الان چطوری میتونم چول رو برداشت کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با مراجعه حضوری به بانک مربوطه میتوانید بصورت نقدی از ان حسابی که خودتان مسدود کردید برداشت نمایید