مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد کرونا

بنده ملکی را در بهمن ماه99 تمدید کرده ام ولی در زمان تمدید از مصوبه ستاد کرونا مبنی بر افزایش 25 درصدی اجاره بها اطلاعی نداشتم آیا اکنون و پس از گذشت چند ماه امکان تغییر مبلغ اجاره و یا شکایت دراین خصوص وجود دارد؟

پاسخ ها :

افزایش 25 درصدی اجاره بها در کرونا تمدید اجاره در کرونا اجاره بها در کرونا اجاره موجر مستاجر کرونا