مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک با بدهی فروشنده بدون پرداخت پول نقد

از بابت بدهی شخصی ،ملکی را که بنام همسرش کرده بود طی قراردادی قطعی فی ما بین بنده و صاحب ملک (همسر بدهکار) با رعایت ارکان اصلی یک قرارداد فروش (مشخصات فروشنده و خریدار، موضوع معامله، ثمن معامله، زمان تحویل مبیع و غیره) به ثمن پانصد میلیون تومان که کل ثمن از بابت بدهی فروشنده و همسرش میباشد، خریداری نمودم. قرارداد به امضا و اثر انگشت بنده و فروشنده رسیده و بدون شاهد میباشد. بعد از قرارداد فروشنده به بنده وکالت بلاعزل کامل (جهت انتقال سند ولو به خود و فروش یه هر کسی ) داد که بنده طی آن وکالت اقدام به انتقال سند بنام خودم نمودم. سوالم اینکه آیا فروشنده به بهانه اینکه پولی رد و بدل نشده میتواند شکایت کرده و به نتیجه برسد. یا ملک را تحویل ندهد.

پاسخ ها :

بیتا اخوان مدرس

سرکار خانم بیتا اخوان مدرس :

در اینگونه موارد بهتر است در قرارداد ذکر شود که ثمن پرداخت شده از بابت بدهی بوده و یا حداقل در قرارداد یا تعهدی جدا نوشته شود که ثمن از بابت پرداخت بدهی بوده. هرچند که در قرارداد به هرحال میزان ثمن نوشته شده و این شخص اگر هم شکایت کند، باید اثبات کند که ثمنی رد و بدل نشده وگرنه کدام شخص عاقلی وکالت بلاعزل به دیگری در ازای عدم پرداخت پول می دهد؟