مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت اجاره بها

سلام
مستاجر ی دارم که 20 ماه کرایه خانه نداده
و تخلیه هم نمی کند
برایش اظهارنامه فرستادم توجهی نکرد
دادخواست مطالبه وجه دادم سه مرحله به شورای حل اختلاف رفته ام مستاجر حضور نیافت
پرونده را به شعبه 2 دادگاه عمومی حقوقی دادگستری ارسال کرده اند

در این مرحله بدون اینکه مرا بخواهند
ابلاغ (قرار عدم استماع دعوا )
برایم ارسال شده است به علت شرط داوری در ماده 10 قرارداد اجاره نامه و 20 روز پس از ابلاغ قابل تجدید نظر خواهی بیان شده
لطفا راهنمایی فرمایید از مستاجر صد میلیون طلب دارم و پول رهن نیز صفر می باشد
سپاسگزارم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پرسش تکراری است و قبلاً به این سؤال، جواب داده شده است.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با توجه به شرط داوری ابتدا داور در این خصوص باید نظر دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد