مشاوره حقوقی رایگان - اموال متوفی

سلام. روزی که پدرم فوت کرد و چون در بیمارستان بستری بود شب قبل از فوت برادر کوچکم تمام مدارک از قبیل سند ملک, اپارتمان, ماشین, اسناد سرقفلی مغازه, حساب بانکی و چند مدرک دیگه را از کمد پدرم برداشته و حسابهای بانکی رو به حساب خودش ریخته که فقط در یک حساب چهل میلیون داشته که میگه خرج کفن و دفن شده و پول نقد و احتمالا چکی که طلب داشته و هنوز تاریخ وصول نرسیده بوده و وقتی میگم مدارک و پولهای کجاست میگه برید شکایت کنید. من چون پسر بزرگ خانواده هستم و 7خواهر و برادر هستیم به دادسرا شکایت کردم ولی قرار منع تعقیب صادر شد و بعد از چند ماه ما هیچ مدارکی یا پولی هنوز ندیدیم و حتی پول بیشتری داشته که همه رو به حساب خودش واریز کرده حالا ما چگونه میتوانیم بفهمیم که چقدر پول داشته و مدارک رو بگیریم. ضمنا برادرم بی کار بوده و چند سال هست که اصلا درآمدی نداشته. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

با سلام شما پس از اخذ انحصار وراثت میتوانید تقاضای تامین دلیل در خصوص بررسی حسابها و صورت اموال پدرتان را کنید و بعدا درخواست مهرو موم و تحریر و تقسیم ترکه را بدهید