مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه و ممانعت از ملاقات فرزند

با سلام
همسر بنده 28 ماه است که تمکین نمی کند و در دادگاه به عدم تمکین محکوم و ناشزه محسوب شدند.
همسرم دختر 11 ساله ام را در این 28 ماه با خود در منزل پدرش نگه داشته و مانع ملاقات بنده با فرزندم میشود.
بنده دو بار هم برای همسرم اظهارنامه ملاقات فرزند فرستادم ولی او هیچ توجهی نکرده است.
سوال بنده این است که؛
1- اگر بنده علیه خانمم به علت ممانعت از ملاقات فرزند شکایت کنم رای دادگاه چی خواهد شد؟
2- آیا دادگاه با استناد به اظهارنامه هایی که فرستادم و به علت ممانعت از ملاقات فرزندم در این 28 ماه مجازاتی در نظر خواهد گرفت؟ یا فقط دستور ملاقات فرزند را صادر خواهد کرد؟

لطفا به هر کدوم از سوالها جدا جواب بدید ممنون میشم ..
با درود و سپاس

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

سلام شما باید دادخواست حضانت بدهید چون سن دخترتان یازده سال است و از 7 سال به بعد حضانت با پدر است