مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام. پدر من کلی بدهی بالا اورده و تمام اموال خودشو از دست داده. اگر مادرم مهریه خودشو اجرا بزاره در میان انبوه طلبکار چه کار میتواند بکند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

مهریه جز دیون ممتازه است و اگر مالی از پدر شما باقیمانده باشد مهریه مادر شما مقدم بر سایر دیون است

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
مهریه جز دیون ممتاز به حساب میاد و در صورتیکه مالی باقیمانده باشد ایشان در اولویت قرار میگیرند

طاهره تكري

سرکار خانم طاهره تكري:

سلام همکاران به درستی توضیح داده اند و پاسخگو بودند.

فاطمه سادات نقی زاده سرابی

فاطمه سادات نقی زاده سرابی :

باسلام
باتوجه به اینکه شخص بدهی فراوانی دارد اگر چنانچه از مشارالیه امالی اعم از منقول و غیر منقول وجود داشته باشد با تقدیم دادخواست تامین خواسته و مطالبه مهریه ابتدا از اموال ب اندازه مهریه زوجه ب زوج در نظر گرفته میشود بعد از تادیه اموالی باشد ساید دیان اخذ خواهند نمود

یک وکیل

سلام" هر طلبکاری که مقدم بر توقیف اموال پدرتان است (یعنی زودتر از سایر طلبکاران اموال پدرتان را توقیف نموده است ) اولویت دارد که اموال پدرتان را به فروش رسانده و پولش را به میزان طلبش بردارد و در صورت پیدا نشدن خریدار ، به میزان طلبش تملک نماید و فرقی بین نفقه معوقه مادرتان و طلب سایر بستانکاران نیست و اگر اموال پدرتان تکافوی بدهی اش را ننماید به درخواست طلبکاران در اجرای ماده 3 قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی تا پرداخت کامل بدهی یا گرفتن رضایت از طلبکاران در حبس نگهداری می شود !

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام از آنجایی که مهریه جزو دیون ممتاز می باشد حتما هرچه سریع تر اقدام کنند

یک وکیل

سلام" به استناد بند 3 ماده 148 قانون اجرای احکام مدنی هر چند مهریه تا مبلغ دویست هزار ریال به نرخ سال تصویب قانون و تبدیل آن به نرخ فعلی ، دارای حق تقدم توقیف اموال است و در مرتبه سوم جزء دیون ممتازه بدهکار محسوب می گردد اما در طرح فرض سؤال ، محلی از اعراب ندارد چونکه این دیون ممتازه و حق تقدم آن با شرایط مقرر در قانون جائی کاربرد دارد که محل اجرای حکم و توقیف اموال واحد و در یکجا متمرکز باشد وگرنه چنانچه بستانکاران متعدد و در مراجع قضایی مختلف از بدهکار شکایت و اموال متعدد و مختلف وی را در جاهای مختلف شناسایی و بر حسب تقدم ، توقیف نموده باشند، حق تقدم توقیف و برداشت یا فروش اموال با طلبکاری است که زودتر از سایر طلبکاران اموال بدهکار را توقیف نموده است .