مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال غیر

با سلام
در سال 1370 یک املاکی خود را در قولنامه فروش زمین فروشنده معرفی کرده ولی صاحب زمین کس دیگری بوده که جهات و مختصات زمین رو مشخص کرده و در آخر توضیح داده که این زمین از سری زمینهایی بوده که شخص اصلی از مالک اول خریداری کرده به پرم فروخته حالا مشکل ما اینه که ورثه مالک زمین که از نفر اول خریده الان منکر فروش زمین توسط پدرشان میشود و میگویند املاکی از طرف خودش و بی اجازه فروخته حالا املاکی وکالت کتبی داشته یا شفاهی ما اطلاع نداریم و جز قولنامه چیزی در دست ما نیست و پدر هم فوت شدن ما از املاکی شکایت کردیم که بعداز چند جلسه حکم موقوف تعقیب صادر گردید ظاهرا این حکم زمانی صادر میشود که طرف فوت کرده باشد سوال بنده این است آیا ما میتوانیم از وارثان املاکی شکایت و اگر اموالی به اسم پدر یا خودشان باشد پول زمینمان را به نرخ روز بگیریم یا به وارثان ایشون ربطی ندارد و پرونده بسته میشود و دست ما به هیچ چیز بند نمیشه و زمین از دست میره اگه لازم میدونین متن قولنامه و حکم دادگاه را براتون ارسال کنم شاید توضیحاتم خوب نبوده باشه تشکر میکنم پاسخ بنده رو زودتر امر کنید چون وقت اعتراضمون داره تموم میشه. در ضمن نیاز به گرفتن وکیل برای شکایت از وراث املاکی اگه میشه شکایت کرد نیاز هست یا خیر
سپاس

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

شما میتوانید از فروشنده شکایت کنید و اگر فوت کرده علیه ورثه دادخواست بدهید البته اگر متوفی اموالی داشته باشد شما به نتیجه میرسید ...بله حتما وکیل بگیرید