مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباری

سلام
من پسرم 30 سالمه مشهد کار میکنم
دختری رو دوست دارم اهل ارومیه
اونم عاشق منه
دو ساله با هم صوتی و تصویری هر روز حرف میزنیم و اینقدر اخلاقامون بهم میخوره که هیچ اختلافی نداریم و همه چیزو منطقی حل میکنیم.
دو بار دیدمش از نزدیک و حرف زدیم
به پدرش گفت جریانمون رو اونم یه روز مخالفت میکرد یه روز موافقت ازدواجمون بود و میگه راهش دوره و دختر نمیدم بهش
الان پدرش لج کرده و دختر رو بزور تهدید و کتک و اینکه اگه با فلانی ازدواج نکنی دیگه شوهرت نمیدم میخاد اجباری شوهر بده به کس دیگه ای
اون خواستگار جدیدش هم یک ازدواج ناموفق داشته، تحصیلات خوبی نداره، بد اخلاقه و بد قیافه هست و سنش هم کمتر از دختره
پدرش اینقد مغروره که نه حرف کسیو گوش میده نه پیش مشاور خوانواده میره
لطفا راهنمایی کنید بهترین کار چیه؟
احساس میکنیم که من و اون زندگی خیلی خوبی خواهیم داشت باهم.
مرسی

پاسخ ها :

مريم  عبداله همداني

مريم عبداله همداني :

سلام دوست عزیز شما به مشاور مراجعه بفرمایید

اكرم  حق شناس

اكرم حق شناس :

سلام از طریق دادگاه میتونه اجازه بگیره و دادگاه خانواده اگر شرایط شما از نظر دادگاه مطلوب باشه دادگاه اجازه میده