مشاوره حقوقی رایگان - تخلف اجرای احکام

سلام. در شورای حل اختلاف با تخلف حکم بر علیه بنده صادر کردند و بنده از طریق قانون 477 پیگیر شدم و در حال حاضر پرونده من را قبول کردند و نامه هم خطاب به شورا که پرونده در دیوان عدالت در حال بررسی میباشد نیز گرفتم و به سرپرست شورا نامه را ارائه دادم که اجرای احکام ادامه ندهد و حکم شعبه را و فردای آن روز در سامانه ثبت شد که به علت گذشت شاکی پرونده مختومه گردید و روز بعد با این که در سامانه پرونده مختومه بود مامور اجرا شورا به همراه مامور انتظامی آمدند و قفل درب را شکستند و وارد واحد شدند و من و خانواده ام را با زور مامورین بیرون بردند و برای من تاریخ مشخص کردند تا اثاثیه را ببرم (20رور زمان ) حال از شما وکیل محترم سوالم این است پرونده شعبه و هم پرونده اجرا مختومه شده به علت گذشت شاکی در سامانه ثبت کردند.
آیا برای این نیست که زمان بررسی پرونده از طریق دیوان عالی مختومه شده پرونده را تلقی کنند و دیگر پیگیر تخلف رای صادر شده شورا نشوند و ( این طور به نظر شون بیاد که این حکم اجرا نشده و طرف پرونده هم رضایت داده و پرونده مختومه شده) و علت گذشت شاکی و مختومه شدن پرونده باعث نمیشود قضات دیوان عالی از بررسی پرونده صرف نظر کنند.
من که سوال کردم از اعضای اجرای احکام به من گفتند برای آمار ثبت میکنند گذشت شاکی و .( به من این طور گفتند) واقعا عرف کارشون هست که پرونده ای که با نهایت بی رحمی حکم رو اجرا میکنند حالا چه به حق چه ناحق ثبت کنند در سامانه به علت گذشت شاکی مختومه شد و موردی درباره نحوه اجرا حکم بی سر پناه کردن خانواده ثبت نشود. واقعا عذر میخواهم که سوالم با درد دل همراه شد ازتون بینهایت ممنون میشوم که جواب سوال را بدهید و من را از این ابهام خلاص کنید.

پاسخ ها :

تخلف اجرای احکام اجرای احکام اعمال ماده 477