مشاوره حقوقی رایگان - بالا کشیدن زمین

باسلام خدمت شما دوست عزیز شخصی 250 متر از 1000 متر زمینشو رو بنام پدرمون کرده دفترخونه ای و از امتیاز جانبازی پدر استفاده کرده برای تفکیک پدرمون وکالت بلاعوض داده زمان خودش به دوماد مالک و چک به پدرمون داد که پدرمون پیشو نگرفت و بانک نرفته داستان برای 20 سال پیش تا الان که ما بزرگ شدیم پیشو گرفتیم تو ثبت و دفترخونه اسم پدرمون هست هنوز . کسی که وکالت گرفته قطعا کاری نکرده و تا الانم شاید مفت کرده باش چون اون موقع 70 سن داشته عملا باطل میشه منتها پیگیر شدیم تو دلمون خالی کردن و جواب درست حسابی ندادن کارمندا ثبت و دفترخونه گفتن زمین دست زمین شهری و شهرداری و اشخاصی که اون چندمتر دارن ازش دست گذاشتن هنوزم بلاتکلیف آیا میشه کاری کرد کلاهم یه برگه قولنامه ازش بیشتر نداریم
آیا قانون تبصره چیزی هست بتونیم زنده کنیم زمینو زمین ارزش داره خدایی
ممنونم از شما اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

موضوع به این گسترده ای را نزد وکیل ببرید سوالتان کلی است