مشاوره حقوقی رایگان - ارث بردن نوه دختری از پدربزرگ

پدر بنده کشاورز بودن و در اراضی که از طرف دولت به ایشان واگذار شده بود در سال 75 از طرف دولت از کشاورزها گرفته شد و پدرم در سال 83 فوت شدند ، بعد چندین سال پیگیری مستمر حال این اراضی به دست کشاورزها رسیده، لذا خواهر بنده در سال 89 فوت شدند، آیا شوهر و فرزندان ایشون از این اراضی متعلق به پدرم ارث میبرند؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. با توجه به اینکه تاریخ فوت خواهر شما بعد از فوت پدر شماست، بلی