مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با عرض سلام خدمت وکلای عزیز بنده پیام زیر فرستادم ،عزیزان زحمت کشیدند پاسخ دادند بسیار سپاسگذارم و پاسخ به این عبارت بود که بنده میتونم دادخواست مطالبه وجه کنم و خسارت تاخی رتادیه از زمان مطالبه وجه محاسبه میشود،،،، موضوع اینه که تو سند عادی زمان مشخص نشده ولی بصورت شفاها قرار شده که بعد از تنظیم سند پول پرداخت بشه ... من خواهش میکنم منظور از زمان مطالبه وجه چیست .....با سپاس فراوان
(باسلام بنده یک قطعه زمین بایر را حدود 35 سال با تلاشهای زیادی مزروعی (قابل زراعت) نمودم و قطعه ای از همان زمین 22سال پیش به شخصی با یک سند عادی به مبلغ 100000هزار تومان فروختیم این شخص از پرداخت پول امتناع نمود و بنده به ایشان گفتم تازمانی که پول پرداخت نکرده ای حق هرگونه اقدامی در ملک ندارید و ایشان از 22سال پیش هیچگونه اقدامی در ملک صورت نداده است تا دو الی سه روز پیش در غفلت بنده در ملک اقدام به خاک ریزی نموده است..ایا راهکاری برای پس دادن زمین یا پول بنده ازین شخص در مراجع قضایی وجود دارد؟
ممنونم از همه عزیزان)

پاسخ ها :

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

سلام با توجه به فرض پرسش،بنظر میرسد تنها می توانید خسارت تاخیر در تادیه را از زمان تقدیم دادخواست مطالبه نمایید