مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجازه ازدواج به علت مجهول المکان بودن پدرم

سلام وقت بخیر بنده 26 سالمه برای عقد به اجازه پدرم نیاز دارم ولی مجهول المکان بوده و از طریق دادگاه درخواست کردم، 1400/5/5 مراجعه کردیم که قاضی پرونده با پدرم تماس گرفتن ولی جواب ندادن... قاضی با درخواست من موافقت نکرد و ایراداتی گرفتن به اینکه پدرم جواب نمیدهد و مهریه من مشخص نشده است و ما اطلاع از این مسئله نداشتیم و گفتن پرونده باطل است از اول درخواست بدهید با مهریه مشخص شده که خانواده هامون 1400/5/7 مصادف با عید غدیر برگه ی نامزدی را و مهریه من تعیین شد ... سوال من اینه که!! چه کاری یا درخواست خودمو چطور بنویسم که قاضی برا بار دوم حداقل یه نتیجه مثبت به من بدهد نکه با بی اعتنایی مجدد روبرو بشم اینکه یه دختر یا پدر بخواهد ازدواج رسمی و قانونی داشته باشه چه ظلمی درحق جامعه داریم ما ؟؟؟ واقعا نا امید شدم به مشاوره نیازمندم ممنون اگه کمکم کنید راه حل آسان تری جلوی پای من بگذارید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

تعیین تکلیف مهریه ـ شیر بها و سایر شرایط ازدواج را مشخص و اعلام کنید.