مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو

سلام ببخشید من یک معامله ماشین کردم با یه شخصی که ماشینش مشکل دار بود متاسفانه به شدت مظلوم یک نقشه و یک کلاهبرداری حرفه ای شدم من ماشین ایشان را در یک روستا که برای شهر منع تردد بود خرید کردم و به بنگاه نبردم که نشان بدهم حالا که بعد از یک ماه بفروشمش متوجه شدم این ماشین مشکل سند و مشکل شاستی و مشکل موتور داره که من متاسفانه هیچ سردر نمیاوردم از ماشین صاحب سند نامعلوم هست و صاحب پلاک هم کسی غیر از این هست ایشان به من قسم خورد که ماشین آردی مدل 79 را بهم بده و بهم گفت فقط شما 15 ت برام جور کن بیا سند را ببر من ماشین را 19الی20 م خریدم وقتی 15ت جور کردم گفت سند و سفته ها را نگه میداره تا 4 ت را بدی.. و یک نفر سوم هماهنگ کرده بودن که بهم زنگ زد گفت اگر 19 نمیخوای من 20 ت خریدارم منم مجبور شدم خرید کنم ولی الان که عیب مخفی انرا فهمیدم هر جا میرم به 13ت بیشتر از من نمیخرن وقتی من خرید کردم چند روز بعد به همون که 20 ت میخواست گفتم بیا19 مال تو قبول نکرد و گوشیش را خاموش کرد من موندم و این ماشین اردی مدل 79 قولنامه را یه نفر که بانگاه نداره شخصی چاپ میکرد برای ما رقم زد ما بیش از سه بار بهش گفتیم بیاد سند را به نام بزنه و هنوز هم موعود سفته نشده بود من خواستم ماشین را به 4 ت ضرر بدم ولی گفت تا سفته پاس نشه سند را نمیدم بعدا چند روز بعدگفتش که بیا 2500 بده من سند را میدم با سفته به شدت پول لازم دارم منم که خانواده یتیم هستم رفتم 2500 براش قرض کردم اما اون وقتی کنار عابر براش پول را واریز کردم و خواستیم دست به دست کنیم به محضی که پول را واریز کردم با سند و سفته از جلوم فرار کرد وگفت تا1500ت دیگه را ندی سند وسفته را نمیدم در حالی که 2ت را برای خرج سند کنار گذاشته بودم متاسفانه سرم کلاه بدی گذاشت نمیدونم چکار کنم حالا هم سند را نمیده من حتی ماشین را به ضایعات بدم پولشو بدم خیلی داغونم تورو به خدا راهنماییم کنید من به شدت مظلوم شدم ما طایفتا ماشین نداشتیم ممنونم

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

باسلام، اگر ماشین معیوب هست وایرادقانونی دارد میتونی معامله را فسخ کنی واگر سندبنامش نیست شکایت فروش مال غیر هم میتونی بکنی واونوقت مجبوره سند بیاره واگرمشکل قانونی داشته باشد میتونی هم پولت وهم خسارت ازش بگیری