مشاوره حقوقی رایگان - جراحی زیبایی

سلام بنده تقریبا دوماهه جراحی کوچک کردن لب انجام دادم ولی فکر میکنم پزشکم شناختی از زیبایی نداشتن چون فاصله بین لب پایین و چونم بیشتر و حالت کشیده و صاف‌تر شده و فاصله بین لب بالام و بینی بیشتر شده علاوه بر اینها حجم لب هام بیشتر از اون چیزی که میخاستم کمتر شده و ظاهرمو بهم ریخته و عرض و طول لب با هم همخونی ندارن و با بقیه اجزای صورتم همخونی ندارن خصوصا اینکه بنده برای قرینگی به لب بالام ژل زده بودم ولی دکتر بدون درنظر گرفتن این مسأله جوری جراحی کردن که لب بالام خیلی کوچیکتر شده بدون اینکه ژل کاملا تخلیه بشه، میخاستم بدونم بنده باید چیکار کنم و بعد چه مدت میتونم از دکترم شکایت کنم؟ ایا میتونم اصن شکایت کنم؟ اگه شکایت کنم چی میشه بهم دیه تعلق میگیره یا اتفاق دیگه رخ میده؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. اگر قصوری رخ داده باشد می توانید هم به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و تحت عنوان قصور پزشکی مسئله را مطرح نمایید.