مشاوره حقوقی رایگان - شرایط فسخ قرارداد اجاره نامه خانه

سلام. به تازگی قرار اجاره خونه رو تمدید کردیم با مالک برای یکسال دیگه. شرط خاصی برای فسخ قرار ذکر نشده و فقط نوشته شده که در صورت فسخ پیش از موعد ضرر و زیان طرف مقابل و کمیسیون بنگاه میبایست پرداخت شود.
مالک بعد از 2 ماه که ما تمدید کردیم، میگه باید بلند بشی مورد اضطراری برام پیش اومده. من نمیخوام بلند بشم چون شرایطشو ندارم الان. از لحاظ قانونی چه چیزی متوجه من یا مالک هست اگر مالک شکایت کنه. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. (قراردادمون هم دستی نوشته شده و هم کد رهگیری داریم - سیستمی هست)

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

قرارداد اجاره لازم است و تا شرایط فسخ وجود نداشته باشد و یا در قرارداد پیش بینی نشده باشد، امکان فسخ وجود ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
فقط به دلیل قانونی و یا به استناد شروط قراردادی امکان فسخ وجود دارد