مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با عرض سلام و خسته نباشید
ببخشید مردی که فوت کردند دارای وصیت نامه نیستند و دارای یک همسر و دو فرزند پسر هستند که هر دو آنان متاهل و بالای 25 سال هستند و پدر و مادر ایشان هم چندین سال پیش فوت کردند.
متوفی کارمند بانک ملی هستند و بعد از 25 سال سابقه فوت کردند و هنوز بازنشسته نشده بودند
بانک مبلغ 50 میلیون تومان هزینه کفن و دفن و پاداش و مزایا به حساب همسر ایشان فرستاند
1.آیا فرزندان سهمی در این مبلغ دارند یا میتوانند داشته باشند؟
و کارمندان بانک ملی دارای بیمه عمر میباشند که بعد از فوت آنها هزینه زیادی را بانک میپردازد.
2.اگر این بیمه بنام همسر متوفی باشدبه فرزندان هم تعلق میگیرد یا فرزندان میتوانند سهمی در آن مبلغ داشته باشند؟
3.اگر بیمه بنام کسی نباشد به فرزندان تعلق میگیرد؟
ممنون از لطف و زحمات شما.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

اگر فرزندان پسر باشند خیر .بیمه فقط به مادر تعلق می گیرد .

سودا سلطان سنجری

سرکار خانم سودا سلطان سنجری :

اگر بیمه بنام کسی نباشه به تساوی بین وراث تقسیم خواهد شد.