مشاوره حقوقی رایگان - سوال کیفری در مورد توقیف قضایی به این علت که فردی در دو سال قبل عکس از ماشین پراید من گرفته

فردی در جاده که روی باربند خودرو پرایدم که دو توپ فنس دور باغی بوده عکسی گرفته و شاکی شده فنس ها متعلق به سپاه پاسداران بوده به متراژ 1500متر بوده آیا این اتهام قابل اثبات بوده با این حال که اون مقدار فنس که حدودا 30 متر برای کاشت زعفران گرفته بودم

پاسخ ها :

دفاع در برابر اتهام