مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال نامشروع

باسلام یک شکایتی ازم شده در واقع اتهامه چون ثنا نداشتم توسط مامور کلانتری با لباس احضاریه به درب منزل اوردند این اتفاق تاریخ 1400/4/6 افتاد روز بعدش یعنی هفتم برج چهار برای پاره توضیحات به کلانتری رفتم اما تاکنون هیچ خبری نشده و هیچ پیامی تو ثنا برام نیومده ایا امکان داره شاکی تو کلانتری بعد از رویت اظهاراتم منصرف شده باشه علت اینکه الان یکماهه هنوز هیچ پیامی نیومده چیه اگر از کلانتری پرونده به دادسرا ارجاع بشه سریع برام پیامک میاد؟ یاا گر شاکی منصرف شده باشه تو کلانتری یا دادسرا بازم برام پیامک میاد؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
ممکن است بزودی ابلاغیه ارسال کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هر احتمالی وجود دارد اما تا زمانی که ابلاغ برای شما نیامده باشد ملزم به حضور نیستید.