مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت وام

سلام بنده وام گرفتم 110 مبلغ 90 تومن هم بهم دادن بقیه تو حساب بلوکه شده به علت بی بازاری فقط تونستم 30 میلیون به بانک بدم وامم 36 قسط بوده الانم 6ماه مونده تا پایان قرارداد بهم زنگ زدن که 140 میلیون دیگه بدهکاری میخان پرونده رو بفرستن اجراییات بهشون گفتم 20نقد میدم بقیه چک مشتری 3ماهه4ماهه میدم قبول نمیکنن به نظرتون پرونده بره اجراییات به نفع منه ؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

خیر مبلغ وام و خسارت تاخیر تادیه و نیم عشر اجرایی از شما قابل مطالبه خواهد بود‌