مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال نامشروع

با سلام.
مدت یک ماه پیش مبلغ 250 میلیون به عنوان پول پیش جهت اجاره یک باب مغازه به شخصی پرداخت نموده ام. چون نامبرده در آن ملک‌ مستاجر بود و آن محل را به طور کلی اجاره کرده بود اجازه عقد قرارداد در مشاوره املاک را نداد و بیان میکرد باید قراداد داخلی مشارکت در فضای کاری بنویسیم. بعد مدت یک ماه امروز و فردا کردن ملک را تحویل اینجانب نداده و امروز ملک توسط صاحب اصلی که از 3 ماه پیش حکم تخلیه گرفته بوده پلمب شد. با توجه به این که به من نسخه قرارداد را نداده و‌ پول دریافتی از کارتخوان که متعلق به همسرش است دریافت نموده، چه نمونه شکایت کیفری جواب میدهد و چگونه میتوانم پولم را سریع تر پس بگیریم؟ امروز نامبرده توسط فردی دیگری به زندان افتاده است.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
موضوع شما فاقد وصف کیفری است وفقط باید با تقدیم دادخواستی حقوقی مطالبه واسترداد وجه را به طرفیت شخص ایشان وهمسرشان اقدام نمایید

مینا احمدی

مینا احمدی :

با من تماس بگیرید