مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری و تحصیل مال نامشروع

با سلام خانم من یه سهم از یک بیمارستان در حال ساخت را خریداری نموده و پول ان را نقد پرداخت کرده یک سهم از 450 سهم را و برگه سهام را هم دریافت نموده فروشنده بدون اطلاع به سهامداران اقدام به افزایش سهام کرده و تعداد سهام را به 650 رسانده و شروع به فروش سهام کرده بعد از شکایت از ایشان و استعلامات دادگاه از نظام پزشکی مشخص شده هیچ گونه مجوز تاسیس بیمارستانی نداشته و دوم اینکه این زمین اساسا نمیتوانسته جوابگوی این تعداد تخت بیمارستانی باشد و در پایان دادگاه بدوی به نفع خانم من رای داده و فروشنده را به سه سال حبس و جریمه در حق دولت و بر گرداندن پول خانم من محکوم کرده ولی در دادگاه تجدید نظر حکم به برائت ایشون دادن و الان هم نه پول ما را میده و ما موندیم که باید چیکار کنیم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام
اگر شکایت کیفری بی نتیجه مانده است دادخواست حقوقی مطالبه وجه و خسارات تاخیر تادیه و سایر خسارات قانونی ثبت نمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود راه دادخواست حقوقق برای شما محفوظ است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

میتوانید به صورت حقوقی پیگیر شوید و دادخواست مطالبه وجه و خسارات را ارایه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام با این وصف باید دادخواست حقوقی مناسب تقدیم شود

علیرضا عبادی

علیرضا عبادی :

سلام از باب کیفری تبرئه شدن می تونین ثمن و خسارات رو تقاضا نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهتر است دادخواست حقوقی مطالبه وجه با احتساب تاخیر تادیه و کلیه خسارات دادرسی را علیه وی طرح نمایید. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

با این وصف باید دادخواست حقوقی مناسب تقدیم شود

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام از طریق حقوقی اقدام نمایید

یک وکیل :

سلام امکان طرح دعوای حقوقی وجود دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
دادخواست حقوقی مطالبه وجه و خسارات مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دادخواست حقوقی مطالبه وجه و خسارات قابل مطالبه است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید دادنامه صادره
مطالعه گردد شاید نوع شکایت شما اشتباه بوده است یا

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

اعاده دادرسی طبق ماده 477و 426هم میتونین بکنین و دادخواست حقوقی هم میتونین مطرح کنین

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام میتوانید اعاده دادرسی کنید و همچنین میتوانیدوادخواست حقوقی مطالبه وجه و خسارات ارائه دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا مدارک شما بررسی نشود نمی توان اظهار نظر دقیقی انجام داد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام سوال شما حقوقی نیست بلکه ادارای یا درون سازمانی است لذا به شما پیشنهاد می شود از مرجع مربوطه پیگیری نمایید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حکم تجدید نظر قطعی است اما موضوع شما قابل بررسی است