مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت

با سلام و خسته نباشيد. من پدرم سال 89 فوت کردند و مادرم در قيد حيات بودند، اون موقع به دلایلی چون مادرم زنده بودند، ما انحصار وراثت نکرديم، تا اينکه در سال 92 مادرم هم به رحمت خدا رفتند، حالا خواستم بدونم در فرم انحصار وراثت پدرم، جزو ورثه بايد نام مادرم ( با توجه به فوت ایشان) هم نوشته بشه يا خير؟
سپاس از پاسختون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله نام مادر در انحصار وراثت نوشته شود چون آن زمان زنده و از پدر ارث میبرده اموالی که به مادر میرسد نیز بین وراثش تقسیم میشود.