مشاوره حقوقی رایگان - حذف نام فرزند از شناسنامه پدر

سلام. من از همسر اول جدا شدم و میخواهم دوباره ازدواج کنم. با یک خانمی آشنا شدم و همدیگر رو خیلی دوست داریم. برای ازدواجمون با اطلاع این خانم که میدونند من یک بچه دارم میخواهم اسم بچه رو از شناسنامه ام حذف کنم. (حضانت بچه ام با مادرش است ) آیا امکان دارد که اسم او رو بیرون بیاورم چون خانواده همسر آینده ام اگر متوجه بشوند رضایت نمیدهند. مممنون میشوم جواب بدهید. لطفا قضاوت نکنید من هر کار که لازم بود برای بچه ام انجام دادم و بقیه اش با مادرش هست. خیلی همسر آینده ام رو دوست دارم و نمیخواهم او را از دست بدهم. لطفا بگویید امکان دارد؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از نظر قانونی امکان حذف نام فرزند بعد از گرفتن شناسنامه و پذیرفتن ایشان وجود نخواهد داشت. رابطه فرزندی، رابطه‌ای نیست که کسی بتواند آن را انکار کند و قانونا هیچیک از والدین نمی‌توانند نام فرزند یا فرزندانشان را از شناسنامه خود پاک کنند.

حتی در صورت رضایت فرزند و همچنین رضایت پدر و مادر امکان حذف نام فرزند از شناسنامه والدین وجود ندارد.