مشاوره حقوقی رایگان - موتور ستاد اجرایی امام

من موتور ستاد اجرایی امام خریدم در تبریز مدل 92 از صاحب اصلیش وکالت دارم ولی گفتن بیشتر از 8 سال شده پلاک نمیشه کرد بنام خودم میخواستم بدونم میشه پلاک کرد؟ یا میشه بنام صاحب اصلیش برگ سبز و کارت موتور المثنی گرفت؟؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

براساس قانون مصوب دولت، سن فرسودگی موتورسیکلت 10 سال است و در صورتی که موتورسیکلتی بیش از این سن برای تعویض پلاک مراجعه کند، هیچ خدماتی دریافت نمی کند. اگرچه طبق قانون تمامی موتورسیکلت ها باید دارای پلاک ملی باشند و تردد خودروها با پلاک قدیمی ممنوع است.

وی افزود: پلیس براساس قانون عمل می کند و موتورسیکلت های با سن بیش از 10 سال باید به مراکز اسقاط معرفی شوند.