مشاوره حقوقی رایگان - خودروی توقیفی

سلام
اینجانب چند سال پیش خودرویی رو به صورت قولنامه ای خریداری کردم
خودرو از قبل چند دست قولنامه و چند بار هم طرفین قبلی به یکدیگر وکالت داده بودن، البته دو تا از قولنامه های صاحبان قبلی مفقود شده بود
بنده خودرو را فروختم
صاحب سند را چون پیدا نکردم
از طریق دفتر خانه ای وکالت تعویض پلاک صوری به نام کسی که فروختم زدم
صاحب سند بدهی به شخص حقیقی داشته
و شخص حقیقی شکایت میکنه و حکم توقیف ماشین رو میگیرد
شخصی که من ماشین رو بهش فروختم زمان مراجعه به تعویض پلاک خودرو را توقیف میکنن و مامور تعویض پلاک در توضیحاتش قید میکنه که خودرو فاقد شماره موتور حک شده است(اینجانب از این موضوع اطلاعی نداشتم)
اینجانب به دلیل تعهدی که داده بودم مجبور به پرداخت کامل پول به شخصی که ماشین رو فروختم شدم.
سراغ وکیلی رفتم
چون وکالت تعویض پلاک به نام شخصی بود که من ماشین رو بهشون فروختم قبول کردن به وکیل من وکالت بدن تا پیگیر کار بشن
وکیل رفع توقیف فیزیکی خودرو را گرفت
و قاضی رفع توقیف سندی را نداده بود تا تکلیف دادگاه صاحب سند با شخص طلبکار مشخص شود چون صاحب سند در دادگاه حاضر شده بود با طرفی که بهش چک داده بود
گفته بود که من پول رو کامل پرداخت کردم
در ضمن صاحب سند به وکیل من گفته بود من وکالت ندادم به کسی
که وکیلم ازش خواسته بود حرفی نزند (گفته بود از سر مجبوری این کار رو انجام داده)
نامه رفع توقیف فیزیکی رو به شهرک آزمایش بردم
منتوجه شدم صاحب سند بدهی مالیاتی دارد و تاریخ توقیف مالیاتی بعد از وکالت تعویض پلاک هست
اینجانب چون پولی برای گرفتن وکیل نداشتم از خیر ماشین گذشتم
ولی الان چون شدید به پول احتیاج دارم
میخوام بدونم میتوانم خودرویم را آزاد کنم
و در نهایت رفع توقیف سندی را بگیرم؟
ترسم از این هستش صاحب سند بابت وکالت تعویض پلاک سوری از من شکایت کنه و بیشتر ضرر کنم در این قضیه.
آیا امیدی هست که خودرویم بعد از 3 سال توقیف مالیاتی به مزایده نرفته باشد؟
میتونم به طور کلی بگم رای دادگاه رفع توقیف فیزیکی خودرو و سند در توقیف باشد بود تا جایی که اطلاع داشتم
از شانس بدم توقیف مالیاتی هم بهش اضافه شده
تو رو خدا اگر این متنو میخونین کمکم کنین
چون هیچ وجهی ندارم که بتونم امرار معاش کنم و به شدت در مضیغه هستم.

پاسخ ها :

رفع توقیف خودرو خودرو توقیفی خودرو