مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه

با سلام و عرض ادب
شخصی بابت بدهی به بنده در حال حاضر در زندان است . حکم بنده قطعی شده است و اعسار ایشان نیز رد شده است. شخص سومی وثیقه ای به اجرای احکام معرفی کرده که در حال کارشناسی میباشد. سوال بنده اینست که پس از قبول وثیقه آیا زندانی آزاد میشود؟ و اگر آزاد شود چند روز آزاد میباشد و تکلیف طلب بنده چه میشود؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
معمولا جهت مرخصی زندانی ازوثیقه استفاده میشود یابرای طرح مجدد دعوای اعسار درخارج ازمهلت یک ماهه