مشاوره حقوقی رایگان - معتاد کردن دیگری

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم.
اگر چنانچه فردی با دایی خود قبلا مشکل داشته باشد و بعد از چندین سال دایی از در دوستی وارد شده و به خاطر تسویه حساب قبلی نامبرده را تشویق و دعوت به مصرف مواد مخدر بکند و دایی خودش معتاد بوده و قبلا چندین پرونده حمل و فروش و استعمال مواد مخدر داشته باشد و فرد مذکور با تشویق و دعوت دایی خودش به مصرف مواد مخدر اقدام نماید، خود یا خانواده وی میتوانند از دایی شکایت بکنند؟ اگر جواب مثبت باشد تحت چه عنوانی باید طرح دعوی شود؟ با تشکر.

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

اگر زیر 18 سال باشد و بسته به وسیله ترغیب( فضای مجازی) امکان طرح دعوی متصور است.