مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد به علت پاس نشدن چک

با سلام. در قرارداد فروش ملک ما آمده است که اجرای مفاد مبایعه نامه مسکوت و مشروط به پاس شدن هر یک از چک ها می باشد. بدیهی است صدور گواهی عدم پرداخت به هر دلیلی رای هر یک از چک ها باعث انفساخ قرارداد و مشمول بند های جریمه در مبایعه نامه خواهد شد.
من چک خریدار را در اول وقت اداری برگشت زدم و ایشان یکی دو ساعت بعد موجودی را پر کردند. آیا شرط انفساخ قرارداد با توجه به بند درج شده مذکور قابل قبول است؟
جریمه مشخصی در قرارداد ما ذکر نشده است در این صورت آیا خسارت فسخ شامل آن می شود اگر بله میزان آن چگونه محاسبه می شود؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله قابل قبول است و شرط انفساخ صورت پذیرفت.وجه التزامی در قرارداد بابت تاخیر یا عدم انجام تعهد نوشته نشده.