مشاوره حقوقی رایگان - معامله قطعی

باسلام- بنده زمینی سند دار را در بنگاه قولنامه کردم و بصورت قطعی و نقد فروختم. توافق کردیم فروش به طور نقد باشه 10تومن الان و بقیه در دفترخانه. و چون خریدار پول نقد همراه نداشت گفت برای فردا چک روز میدم. از اون روز که چک نقد نشد یک هفته میگذره و بازم موجودی نداره. برای فسخ قرارداد باید چکار کنم؟ سند ششدانگ هم دست بنگاه هست که در قولنامه ذکر شده. ضمنا خسارت و هزینه بنگاه رو باید کی پرداخت کنه چون من به هرحال زمین رو میفروشم ولی طرف پول نداره. ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

شما اگر میخواهید قرارداد را فسخ کنید ابتدا اظهارنامه بدهید وبرای الباقی پاسخ ها حتما باید قرارداد قولنامه مطالعه گردد تا پاسخ درست داده شود .درصورت امکان تماس بگیرید .

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
بسته به مفاد قراردادتون داره و باید قرارداد مطالعه گردد . برای فسخ کردن یا باید در قرارداد آنرا پیش بینی کرده باشید یا اینکه از نظر قانونی شرایطش محیا باشد ول همینطور بدون دلیل امکان فسخ میسر نیست . بهتر است به یک وکیل مراجعه نمایید تا بررسی نماید.