مشاوره حقوقی رایگان - اقدام کارفرما بر روی سفته بعد از شکایت کارگر

با سلام
بنده بعد از 3سال کار، اخراج شدم و از کارفرما شکایت کردم...
بعد از آمدن رای قطعی به نفع خودم پس از یکسال (کارفرما 10میلیون باید پرداخت کنه به من)

حالا کارفرما میخواد روی سفته ای که بابت ضمانت امضا کردم بهش دادم روز اول کار، اقدام کنه (10میلیون تومانی)

قرارداد به صورت شفاهی بوده و سفته توش قید نشده!
هیچ شماره سفته ای و... ندارم!
رسید هم نگرفتم از کارفرما!
فقط پدرم به عنوان ضامن پشتش رو امضا کرد!

میخواستم بدونم میتونه اقدام کنه؟
میتونه پیروز بشه؟

من میتونم با آوردن شاهد که سفته بابت ضمانت و حسن انجام کار بوده پیروز بشم؟؟؟

ممنون بابت پاسخ هاتون...

پاسخ ها :

یزدانی          محمدرضا

جناب آقای یزدانی محمدرضا :

صرفا با تعرفه شهود و احیانا استکتاب شاید بتوانید ادعای خود را ثابت کنید

فاطمه  ترسلي

فاطمه ترسلي :

استشهادیه تنظیم کن
و در صورت اقدام از سوی کارفرما به دادگاه ارایه کن
بدوا اطهارنامه ایی مبنی بر استرداد سفته صمانتی برای کارفرما ارسال کن