مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه ملک اجاره ای

سلام من یک خانه ویلایی را طی یک قولنامه دستی با 3 نفر شاهد با 500 میلیون تومان رهن کردم، بعد از 4 ماه مشخص شده که ملک سند خانه در حین همین چهار ماه به رهن شخص دیگری در آورده و آن شخص نیز روی سند اقدام و سند را بنام خودش منتقل کرده و درخواست تخلیه ملک را دارد.
1- من بعنوان مستاجر میتوان تا سر قراردادم تخلیه نکنم ؟
2- مبلغ 500 میلیون رهن من از چه کسی باید بگیرم؟

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

شما مي توانيد با هماهنگي دادگاه محل و تامين دليل وضع موجود در شوراي حل اختلاف اقدام نماييد