مشاوره حقوقی رایگان - الزام به پذیرش استعفا

باسلام اینجانب کارمند پیمانی یکی از ادارات دولتی هستم که با قبولی در یکی از بانکهای دولتی درخواست استعفا از اداره قبلی را کرده ام ولی این درخواست با استناد به بندی از تعهد محضری اینجانب که عنوان میکند «3- خودداری از تقاضای انتقال و ماموریت به سایر استان ها، سایر دستگاهها استعفا و بازخرید در مدت یاد شده (پنج سال)» مورد قبول واقع نشده است و حتی به عمد پاسخ به درخواست های من را به تاخیر می اندازند که سهمیه استخدامی من در بانک که فرصتی یک هفته ای به من داده اند بسوزد... با توجه به نمونه رای دیوان عدالت اداری در سایت شما در لینک http://bit.do/exn2d (که عنوان میکند« توجهاً‌ به اینکه به صراحت رأی شماره 22 مورخ 30/1/88 هیأت عمومی دیوان عدالت اداری فسخ قرارداد استخدام پیمانی توسط هر یک از طرفین قرارداد یک ماه اعلام قبلی امکان پذیر می باشد بنابراین اخذ تعهد محضری از شاکیه مبنی بر عدم درخواست استعفا مغایر با قسمت اخیر ماده 10 قانون مدنی و حقوق مدنی اشخاص می باشد لذا شکایت وارد تشخیص و مستنداً به مواد 13 و 7 قانون دیوان عدالت اداری حکم به الزام مشتکی عنه به پذیرش استعفا صادر و اعلام می گردد.») بنده چه اقدامی میتوانم در این خصوص انجام دهم؟ ضمنا چگونه میتوان به متن و مستندات رای مذکور ( http://bit.do/exn2d ) در سایت خود دیوان یا از طریق دیگر دست یافت؟ باتشکر از محبت شما برایتان آرزوی موفقیت دارم.

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
شما نیز دو راه دارید یا ترک کار از اداره سابق و چشم پوشی از برخی مزایای متعلقه
و یا طرح شکایت در دیوان عدالت اداری و الزام اداره به پذیرش استعفا