مشاوره حقوقی رایگان - شکایت فرار از دین

با سلام و عرض ادب.
خانم من در 18 فروردین 1400 از طریق دفتر ثبت مهریه خود رو به اجرا گذاشته است. من ماشینم رو بهمن 99 تعویض پلاک کردم و سند قطعی رو 14 فروردین 1400 به اسم یکی از اقوام زدم. حالا خانم میتواند من رو از این باب یعنی فرار از دین شکایت کند و یا سند رو ابطال و خودرو رو به نفع خود مصادره کند؟ ممنونم.

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام اگرشماقبل ازطرح دعوای ایشان اقدام به تعویض پلاک وانتقال سندنموده این خیرنمی توان به عنوان فرارازدین شکایت نماید،ولی اگربعدازطرح دعوای ایشان انتقال دادین می توان شکایت نماید