مشاوره حقوقی رایگان - فرار از دین

با سلام. به چه طریقی و یا به چه عنوانی میشه فرار از دین شکایت کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر بعد از صدور حکم قطعی مال خود را فروخته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بعد از صدور حکم قطعی محکوم علیه اقدام به انتقال اموال خود کند در این صورت محکوم له می تواند با عنوان فرار از دین شکایت کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر فرد بعد از صدور حکم قطعی اموال خود را منتقل کند مرتکب فرار از دین شده است و تحت این عنوان قابل پیگیری است

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. چنانچه محکوم علیه بعد از صدور حکم قطعی اموال خود را منتقل نماید مرتکب فرار از دین شده است .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق دفتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام فرار از دین یک بحث کیفری دارد و یک بحث حقوقی در بحث حقوقی ماهیت فرار از دین پرداخت طلب است و جرمی ارتکاب نیافته است ولی از باب کیفری جرم ارتکاب یافته است باید دید علت ادعای شما برای فرار از دین چه بوده است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر کسی که دینی بر عهده‌ی او باشد و اگر اموال خود را از دسترس خارج نماید می‌تواند فرار از بین باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید ادله کافی برای اثبات صوری بودن معامله داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای تحقق جرم فرار از دین باید ابتدا صدور حکم قطعی مدیونیت مدیون صادر شده باشد و سپس مدیون اموال خود را انتقال بدهد و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال کلی است
باید دید چه رخ داده است

.