مشاوره حقوقی رایگان - سند ماشین

با سلام حدود دوماه پیش یه ماشین خریداری کردم و قولنامه نوشتیم و پول صاحب ماشین را تمامو کمال پرداخت کردیم حدود یکماه پیش تصادف کردیم و به خاطر بیمه بیشتر پیگیر سند شدیم حالا این اقا نمیاد سند بزنه و تو قولنامه قید شده که تا یه هفته وقت داره سند بزنه و از همون اول مدام برای سند بهشون زنگ میزدیم اما این اقا سند که نزد هیچ ماشینو از کس دیگه ای خریداری کرده و حالا صاحب اصلی سند از بنگاهی که ماشین توسط کسی که ما ازش خریدیم ، خریداری شده، پول میخواد و سند نمیزنه نه به اسم اون شخص نه به اسم ما و همشون مدام امروزو فردا میکنن و ما هم الان از همشون به جرم کلاهبرداری شکایت کردیم این جور شکایتا چقدر طول میکشه تا به نتیجه برسن و ایا چیزی دستگیر ما میشه یا خیر اگه سند نباشه بیمه پولو بهمون نمیده میشه ازشون ادعای خسارت کرد؟ الان امروز صاحب سند گفت 5 تومن میگیره سند میزنه درصورتی که باید 3 تومن بگیره ما راضی به پرداخت این 5 تومنم شدیم اما هرچی تماس گرفتیم پاسخ گو نیستن و مدام میپیچونن هم کسی که ازش خریدیم هم اون بنگاه چی هم صاحب سند فقط امروز و فردا میکنن

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست الزام به سند رسمی به طرفیت فروشنده و صاحب سند بدهید دعوای کلاهبرداری رد میشود