مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف مرد

با سلام من حدود 16 ساله ازدواج کردم دختری دارم 14 ساله
زنم خیلی عصبیه همیشه در حال دعوا کردن با منو دخترم هستش زمانی که با من ازدواج کرد هنوز لیسانسشو کامل نگرفته بود اونو سریع گرفت امسال هم فوق لیساسشو معلم هم هست
منم پدرمو تازه از دست دادم حدود چهل روز اصلا نمیزاره به مادرم سر بزنم مخصوصا الان میگه یا من یا اونا خیلی هم به اونا یعنی خونوادم تهمت میزنه دیگه دیوونم کرده
فک نکنید این چیزایی که مینویسم پیش پا افتادس اصلا عادت بدشو ترک نمیکنه چندین بار دخترمو کتک زده واقعا کاری جز طلاق به ذهنم نمیرسه خواهشا راهنماییم کنید و نگید که پیش‌ مشاور برید چون مطمئنم اون نمیاد یه جورایی میخوام بگم روانیه الانم بحثمون بالا گرفته میگه مهریمم میزارم اجرا چیکار کنم لطفا راهنمایی یا یه وکیل خوب بهم معرفی کنید در کرج هم سکونت دارم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما هرزمان می توانید دادخواست طلاق به درخواست مرد را مطرح کنید لکن ثبت طلاق منوط به پرداخت حقوق مالی زن است والا طلاقتان را دفترطلاق ثبت نمیکند مگراینکه بعداز صدورگواهی عدم امکان سازش دادخواست اعسار ازمهریه مطرح کنید ودرصورت صدورحکم اعسار طلاق راثبت میکنند درطلاقی به درخواست مرد دادگاه گواهی عدم امکان سازش صادرمیکند مدت گواهی عدم امکان سازش جهت ارایه به دفترطلاق سه ماه است